top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMake a Mark

Is uw website voldoende compatibel voor smartphone?

De dag van vandaag zijn we vergroeid met onze smartphone. Maar liefst 3 uren per dag doorbrengen met allerhande apps op onze smartphone wordt beschouwd als normaal. Velen gebruiken de gsm al lang niet meer enkel alleen om te bellen maar ook om te mailen, persoonlijke agenda bij te houden, de weg te zoeken, te surfen op het web, enz.

Net om die reden is het zeer belangrijk dat ook jouw website compatibel is voor smartphone en tablet (= responsive website). Hierbij alvast enkele tips om de kwaliteit van jouw mobiele versie te controleren:

  1. Vinden mensen de essentie van mijn website terug?

  2. Kan men makkelijk het adres van mijn zaak opzoeken?

  3. Zijn de knoppen van de menu-balk groot genoeg om vlot te navigeren door het menu?

  4. Zijn de beelden die ik gebruik minder zwaar in de versie voor smartphones zodat deze vlot openen?

  5. Zijn de video's op mijn website compatibel voor smartphones? Het gebruik van flash is bv.niet mogelijk bij smartphones.

  6. Is er nagedacht en ingespeeld over het waarom en in welke functie mensen het meest de mobiele versie van de website gebruiken? bv. om een product te leren kennen, openingsuren op te zoeken, ...

  7. Heb ik de test via Google gedaan om te zien hoe mobielvriendelijk mijn website is?

Meer vragen over een goede responsieve website of geïnteresseerd in een analyse van jouw huidige website? Make a Mark - GSM 0493 56 87 43 - info@makeamark.be54 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page