top of page
sociale media.jpg

Wij nemen social media van jouw dagelijkse to do lijst.

STRATEGIE

Een goede uitvoering van uw sociale media begint met het vastleggen van uw online strategie. Op basis van een vragenlijst legt Make a Mark samen met u uw doelgroep en doelstellingen op korte en lange termijn vast. Op basis van de gekozen online strategie wordt er bepaald welke social media kanalen (facebook, instagram, linkdin,...) voor uw strategie van belang zijn en starten we met de opmaak van een communicatieplanning.

REAL-TIME INZICHT

Als klant krijgt u 100% transparantie en heeft u 24/7 inzicht in uw berichten. U krijgt toegang tot onze online tool waarbij u alles op de voet kan volgen. Zo kan u op elk moment een bericht achterlaten over bv. een wijziging aan een post of een last-minute actie waardoor er steeds actief kan opgevolgd worden en zeer snel kan ingespeeld worden.

RESEARCH

We onderzoeken jouw huidige social media, website, concurrenten en verdiepen ons in jouw bedrijf en sector. Dit zodat we op de hoogte zijn en te weten komen wat er leeft, welke posts er populair zijn en welk publiek het meeste engagement toont.

Op basis hiervan krijgen we een mooi idee wat we zoal kunnen posten om jouw volgers te vermaken.

PLANNING

Alle berichten worden op voorhand ingepland. Zo heeft u steeds een overzicht a.d.h.v. een kalender en kan u per dag zien welke post er ingepland staat. Handig om ook aan uw medewerkers te bezorgen zodat ook zij op de hoogte zijn van wat er gecommuniceerd zal worden. Denk bv. aan een actie in uw winkel.

UNIEKE POSTS

We creëren minimaal 2 à 3 unieke posts per week om betrokkenheid te garanderen. Hierbij wisselen we af tussen posts die informatie over uw product/dienst delen en posts die bv. humoristisch zijn, interactie creëren, ervaringen delen, een mening vragen enz. 

Op deze manier word je niet alleen zichtbaar bij jouw volgers maar zal je ook automatisch jouw publiek uitbreiden.

METEN & EVALUEREN

Eén van de vele voordelen van sociale media is dat het meetbaar is. Zo kan u als klant via onze online tool moeiteloos statistieken raadplagen en nagaan wat de resultaten zijn van de geleverde inspanningen. Daarnaast zorgt Make a Mark op regelmatige basis voor een rapportering om zo bij te sturen waar nodig.

Werkruimte

Geen idee wat nu weer te posten?
 

Make a Mark bedenkt enkele leuke campagnes en acties uit, zorgt voor kwalitatief beeldmateriaal, een leuke tekst met de juiste hashtags en plant al jouw posts ruim op voorhand voor u in en dit alles aan een voordelige prijs!  

bottom of page