top of page

All-in ontwerp van uw bedrijfswebsite aan een voordelige prijs!

shutterstock_537741916.jpg

Een goede website is jouw online visitekaartje en eigen plekje op het internet. Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is in deze digitale wereld dan ook een must.

Make a Mark maakt graag jouw website aan een voordelige prijs, zonder in te boeten aan kwaliteit. Zo heb je al een bedrijfswebsite van 5 pagina's voor 875,00 euro!

WERKWIJZE

1/ Kennismakend gesprek

In een kennismakend gesprek gaan we samen met de klant door een vooropgestelde vragenlijst. Op basis hiervan wordt er een duidelijke briefing uitgeschreven.

2/ Eerste ontwerp

Op basis van de briefing wordt nu een eerste ontwerp van de homepagina gemaakt. Deze home-pagina wordt aangepast tot wanneer u tevreden bent van het resultaat. Ook de menustructuur van de website wordt bepaald.

3/ Uitwerking website

De rest van de website wordt nu uitgewerkt. De huisstijl die bepaald werd bij de opmaak van de home-pagina wordt nu doorgetrokken bij de opmaak van de overige pagina's.

Ook in deze fase wordt er teruggekoppeld met klant.

4/ Responsive website

Tot slot is het ook belangrijk om de site responsive te maken voor gsm en tablet. Dit wil zeggen dat wanneer men jouw website bezoekt op gsm of via de tablet alle informatie mooi leesbaar blijft en de website zich automatisch aanpast aan het formaat.

5/ Publiceren en opvolgen

Tot slot wordt uw nieuwe bedrijfswebsite online gepubliceerd. Nu is het de kunst om zoveel mogelijk bezoekers naar uw website te brengen en ook hoog te scoren in google door o.a. regelmatig nieuwe content te plaatsen op uw website. Ook hier kan Make a Mark u bij helpen! 

bottom of page